Despre Săbăreni și de ce sa cumperi o casa în Săbăreni

Săbăreni se află în partea de sud a ţării, în nordul judeţului Giurgiu, la o distanţă de 100 km faţă de reşedinţa de judeţ şi la 20 km faţă de Bucureşti.Fiind situata la limitele judetelor Ilfov și Dambovita,avand circa 2.800 de locuitori,comuna Sabareni prezinta facilitati și beneficii importante cand vine vorba de alegerea unei noi locuinte,precum:

  1. Distanta de 20 km de Bucuresti, lucru necesar pentru persoanele cu serviciul in oras, acestia nefiind nevoiti sa renunte la locul de munca pentru a se muta;
  2. Bucurestiul fiind aglomerat, multa lume prefera sa se mute in mediul rural pentru a scapa de trafic, Sabareni poate fii o localitate ideala, lanaga Buftea, aceasta intersectandu-se cu Ciorogarla și Domnesti in Ilfov si DCNB spre Bucuresti;
  3. Comuna Sabareni, fiind cu mult mai putin populata fata de alte comune, ofera liniste, lucru benefic pentru multe persoane.
  4. Fiind in plina dezvoltare, Sabareni prezinta o varietate de proiecte imobiliare precum case pe parter, cu un etaj sau duplexuri, acestea fiind dezvoltate de dezvoltatori imobiliari de incredere precum Astoria Estate.
  5. Pe plan educativ si medical, Sabareni funcţionează următoarele unităţi de învăţământ: scoala cu clasele I-VIII “Săbăreni” cu un număr de 244 elevi la clasele I-VIII, grădiniţă – 56 copii cu un numar de copii înscrişi la grădiniţă, personalul didactic cuprins din 22 cadre didactice si 4 cadre auxiliare.

Aboneaza-te la newsletter

© 2022 Astoria Estate. Toate drepturile rezervate.
Financed 
by
Ghila Capital