Astoria Estate este primul concept imobiliar care, intr-o maniera profesionista si inovativa, aduce de peste ocean cultura muncii de calitate a real estate-ului american cu scopul de a contribui la imbunatatirea standardelor imobiliare autohtone si la dezvoltarea unor complexe rezidentiale de case noi cu totul deosebite.

Dezvoltatorul Astoria Estate se evidentiaza prin vasta experienta a fondatorului si asociatilor sai si prin stransa si indelungata lor legatura si prietenie, elemente care formeaza o baza solida pentru un brand puternic, ce va reinventa piata imobiliara din Romania. Complexele rezidentiale vandute aduc un suflu nou prin calitatea constructiilor si a dotarilor incluse, contribuind astfel la crearea unui camin ultra modern, rafinat si primitor. Grupul Astoria ofera nu numai case noi cu dotari de top, ci si sansa de a face parte din comunitati stranse de oameni care apreciaza confortul si eleganta, situate in locatii excelente. 

Elementele centrale ale proiectelor dezvoltatorului Astoria Estate sunt profesionalismul, calitatea si inovatia, dar si interesul deosebit pentru satisfactia clientilor si vanzarea de case smart si eficiente energetic la cel mai bun raport calitate pret. 

Suntem increzatori ca in acest fel vom fi recunoscuti de catre clienti si de catre expertii imobiliari drept cei care au dus standardele imobiliare romanesti la urmatorul nivel.

 

 • Cele mai inalte standarte de CALITATE + CUNOSTINTE imobiliare temeinice + PROFESIONALISM garantat
 • Mod de executie transparent al caselor noi si al intregului proces – furnizam filmari pentru fiecare etapa in parte
 • Interes permanent pentru obtinerea si pastrarea satisfactiei si increderii clientilor
 • Dezvoltam comunitati solide prin implicarea clientilor in fiecare etapa a proiectului si va ramanem alaturi chiar si dupa finalizarea acestuia
 • Raport calitate-pret imbatabil

OUR ACTIVE PROJECTS:

Sort Option
 • Name
 • Country
Grid
List
  0 Results returned.Per Page

  TESTIMONIALS